Коронавірус в Одеській області: хворіємо більше, видужуємо менше

За минулу добу на Одещині зареєстровано всього 46 видужалих від «корони»

Коронавірусне захворювання продовжує вперто наполягати на тому, що Україна входить до періоду наступного великого спалаху пандемії. Принаймні, про це свідчить статистика, чиї цифри невблаганно повзуть вгору. Одеська же область, згідно з інформацією, наданою Міністерством охорони здоров'я, залишається в п'ятірці регіонів-лідерів за кількістю хворих.

Так, станом на ранок п'ятниці, 10 вересня, в Одесі та області було зареєстровано 233 нових коронавірусних пацієнтів. У сімох за минулу добу COVID-19 забрав життя, видужало 46 жителів регіону. У порівнянні зі статистикою четверга, кількість видужалих зменшилася майже вполовину.

Слід зазначити, що наразі на Одещині офіційно зареєстровано 3334 активних кейси хвороби. За весь час пандемії на коронавірус перехворіло 146100 людей.

Коронавирус в Одесской области 10 сентября 2021 — статистика

Відзначимо, що лідерство за кількістю нових випадків "корони" продовжує утримувати столиця — серед киян за минулу добу було зафіксовано 406 нових випадків. Також у першій п'ятірці разом із Києвом і Одеською областю знаходяться Харківська (341), Львівська (292) та Чернівецька (235).

Всього по Україні за минулу добу додалося 3615 нових коронавірусних пацієнтів. 1310 українців змогли перемогти ковід, 76 — на жаль, померли.

До слова, слід зазначити, що перехід України в "жовту" карантинну зону відклали як мінімум на тиждень. Однак він все одно неминучий. "Коментарі Одеса" раніше повідомляли, які обмеження чекають жителів Одеської області під час зміни карантинного зонування.

Також на порталі ви можете детально ознайомитися з тим, якою була коронавірусна ситуація в регіоні станом на ранок четверга, 9 вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися