В Одесі відкрито два нових пунктів базування бригад «екстренки»: адреси

Всього на Одещині у структурі Служби швидкої медичної допомоги діють 9 станцій

Сьогодні, 24 січня, в Одесі на базі храма Архангела Михаїла та святителя Луки Кримського та Свято-Архангело-Михайлівського жіночого монастиря УПЦ відкрили нові пункти базування бригад екстреної медичної допомоги. Про це повідомили в Одеській ОВА.

Пункти забезпечено медикаментами, спеціальними виробами медичного призначення, але найціннішим - командами професіоналів. Також для надання оперативної допомоги у їх користування було передано повністю укомплектовані машини швидких, з персональними моніторами пацієнта та медичними рюкзаками з усім необхідним.

“У роботі медиків екстреної допомоги кожна хвилина - на рахунок життя, тому часто саме від своєчасного надання першої допомоги залежить подальші наслідки перебігу хвороби та одужання пацієнта”, - зазначив заступник голови ОВА Олександр Харлов.


Всього на Одещині у структурі Служби екстреної (швидкої) медичної допомоги діють 9 станцій, у складі яких - 23 підстанції та 55 пунктів постійного базування бригад.

Нагадаємо, що волонтерська організація UA Brokers Without Borders передала гуманітарну допомогу Центру Екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області. Так, волонтери надали лікарям УЗД датчиків Philips Lumify. Сучасне обладнання дозволить надавати швидку та якісну допомогу у критичних ситуаціях, виконувати бригадам ЕМД на догоспітальному етапі протокол FAST та рятувати життя наших пацієнтів.

Крім того, “Коментарі” писали, що на Одещині призначили нового голову Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф”. Як повідомили у відомстві, розпорядженням голови Одеської обласної військової адміністрації Олега Кіпера генеральним директором КНП “Одеський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф” призначено Світлану Ізосімову. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися