Викладачів і студентів ОДЕКУ змушують вакцинуватися (ФОТО)

Від представників ВНЗ вимагають заповнити певні документи, котрі стосуються щеплень від COVID-19

У четвер, 16 вересня, в одеському сегменті соціальних мереж з'явилася інформація про те, що в Одеському державному екологічному університеті (ОДЕКУ) начебто в добровільно-примусовій формі схиляють усіх до вакцинації. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію Telegram-каналу "Одеса як вона є", мова йде як про студентів, так і про викладацький склад.

В інтернеті спливли фото документів, оформлених на ім'я ректора ОДЕКУ. Всього є дві форми, які представникам навчального закладу пропонують заповнити на вибір.

ОГЭКУ, вакцинация

Можна написати заяву на ім'я ректора, яка є проханням на включення людини в списки на вакцинацію, яку проводитимуть на території ВНЗ. У цій же формі документа можна вибрати час, коли вам зроблять укол. Всього надається вісім тижнів — починаючи з 7 вересня і закінчуючи 30 жовтня.

Другим документом є доповідна записка, в якій ви вказуєте місце своєї майбутньої вакцинації від коронавірусу в одному з одеських центрів масової вакцинації. Підкреслимо, що подібна імунізація повинна проводитися у вільний час людини, яка обрала подібний спосіб.

вакцинация, ОГЭКУ

В будь-якому із документів людина повинна вказати свої ПІБ, а також належність до групи, факультету або посаду в університеті.

Одесити, як водиться, вже розділилися в думках. Деякі користувачі підтримують подібну ідею.

"Ну і правильно. Цей заклад освіти, є закони зараз випущені. Хороші вони чи ні, обговорювати безглуздо, вони є. Щоб нормально працювати — потрібні вакциновані співробітники. Логічно", "Ну да, краще втратити роботу, принципово не вакцинуватися, а потім для повного комплекту потрапити в ті 5%, які лежать під киснем, тому що задихаються. А якщо зовсім пощастить, то світить "дуже легка, цікава смерть" від задухи. Ворогові не побажаєш. І родичів попрощатися не пустять, бо ковід", "Шкода, що немає закону забороняє антивакцинаторів підключати до ШВЛ", — підкреслюють користувачі в Telegram.

Багато і тих, хто глибоко обурений подібною ініціативою.

"Ну пишіть, що плануєте. А потім плани можуть змінитися. Обіцяти не означає одружуватися", "Купіть сертифікат і не партеся. Він коштує 3 копійки... Це найпростіше", "Це кримінал. Ректора за вуха взяти і викинути з універу. Нав'язують свої г*вновакцини, раби системи", — пишуть одесити.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що рятувальників Одеської області теж хочуть добровільно-примусово вакцинувати. Що для цього роблять, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, в який з лікарень Одеси стався спалах коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися