Статистика COVID-19: Одеська область у ТОП-3 регіонів за кількістю хворих

За кількістю нових випадків коронавірусу Одеську область випередили тільки Львівщина і Харківщина

Україна продовжує встановлювати не найкращі рекорди, пов'язані з коронавірусним захворюванням. Статистика демонструє значний приріст нових пацієнтів, які підхопили COVID-19, і Одеська область — серед лідерів. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію Міністерства охорони здоров'я, станом на ранок п'ятниці, 17 вересня, регіон потрапив у першу трійку областей за кількістю хворих.

Так, за минулу добу на Одещині було зафіксовано 530 нових випадків інфікування коронавірусом. При цьому 216 пацієнтів перемогли хворобу, а життя п'ятьох, на жаль, важка хвороба забрала. Підкреслюється, що зараз в регіоні 4503 активних кейсів коронавірусного захворювання.

"Випередити" Одеську область в статистиці вдалося тільки Харківській (649 нових випадків) і Львівській (644). Замикають п'ятірку найбільш активних за кількістю нових випадків "корони" Київ і Дніпропетровська область — по 426 випадків.

коронавирус, Одесская область, 17 сентября 2021

Всього станом на ранок 17 вересня в Україні було діагностовано 6624 нових коронавірусних пацієнтів. 99 випадків хвороби, на жаль, закінчилися летальним результатом для хворих, проте 1914 українців змогли подолати COVID-19. Згідно з офіційною статистикою, зараз у країні хворіє 54871 чоловік.

Те, що Одеса завжди демонструє приріст хворих, прямо пов'язане з тим, що багато городян і гості курортного регіону відкрито ігнорують карантинні обмеження. На День міста проводилися масові гуляння, де знайти людину в масці, яка б тримала дистанцію, було практично неможливо. Також постійно відбуваються і якісь інші заходи плюс масштабні концерти популярних виконавців, де про запобіжні заходи також всі забули.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, яка з лікарень Одеси закрила терапевтичне відділення на самоізоляцію. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, як в ОДЕКУ викладачів і студентів примушують до вакцинації проти коронавірусу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися