Грав у Росії та був дискваліфікований за “договірняк”: “Чорноморець” підписав двох гравців

До складу одеського клубу приєдналися українець та словенець

З початку трансферного вікна одеський “Чорноморець” вже підписав чотирьох гравців. Зараз новачками “моряків” стали Богдан Бойчук та Йон Шпорн.

Про це повідомляє пресслужба ФК “Чорноморець”

Богдан Бойчук (27 років) приєднався до одеситів з харківського “Металіста”, який вилетів до Першої ліги, грає на позиції атакувального хавбека. Він народився в Херсоні, але є вихованцем донецького “Олімпіка”. Коли грав за молодіжну команду “Металіста”, був причетний до скандалу з договірним матчем. Також у сезоні 2016/17 поїхав до Росії грати за “Нафтохімік”. Також, Бойчук виступав у Молдові, а в Україні майже 4 сезони грав за “Рух”.
picture

Йон Шпорн 26-річний центральний півзахисник, який прийшов зі словенського клубу Цельє. Він народився у тому таки місті Цельє. Майже всю свою кар’єру футболіст провів у рідному чемпіонаті. В основному виступав за вищезгаданий Цельє та футбольний клуб Мура.
picture

Також “Коментарі” писали, що в європейському футболі продовжується міжсезоння, а з 1 липня у багатьох лігах відкрите трансферне вікно та клуби можуть поповнитись новими гравцями. Так, “Чорноморець” вже встиг підписати двох нових футболістів до себе в команду.

Нагадаємо, що трішки менше ніж за місяць до старту нового сезону Української Прем'єр-ліги “моряки” попрощались одразу з одинадцятьма футболістами. Причина такого масового відходу гравців проста — у них закінчились контракти с клубом.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися