Актуально

“Верес”-” Чорноморець”: в разі перемоги одесити можуть очолити турнірну таблицю УПЛ

“Моряки” та команда з Рівного знаходяться на різних “полюсах” у турнірній таблиці

У Рівному на стадіоні “Авангард” розпочався матч 6-го туру між одеським “Чорноморцем” та місцевим “Вересом”. У разі перемоги над господарями поля “моряки” можуть принаймні на одну добу зайняти першу сходинку Української Прем’єр-ліги (УПЛ).

Склади команд

“Верес” (Рівне)

  • Паст (В), Вовченко, Курко (К), Яго, Кучеренко, Шарай С., Кучеров, Гакман, Шарай В., Гайдучик, Шевченко Є.

“Чорноморець” (Одеса)

  • Шевченко (В), Брагару, Єрмаков, Салюк, Путря (К), Васильєв, Кузик, Шпорн, Штогрін, Гучек, Авагімян.

Перед матчем одесити після п’яти зіграних турів розташовувалися на четвертій сходинці УПЛ, тоді як команда з Рівного не зовсім вдало розпочала сезон та після чотирьох зіграних матчів розташувалася на останній позиції в турнірній таблиці. Але не зважаючи на це “Верес” зумів на своєму полі відібрати очки у чинного чемпіона та гранда українського футболу — донецького Шахтаря.

Останній раз команди між собою зустрічалися також в Рівному четвертого березня 2023 року в рамках 16 туру УПЛ минулого сезону. Тоді з рахунком 1:3 перемогу святкував “Чорноморець”. Голи на свій рахунок записали Бадібанга, Алефіренко та Гладкий. У складі господарів відзначився Маткобожик.

Нагадаємо, що у минулому турі “Чорноморець” програв полтавській “Ворсклі” з рахунком 2:1. Ця гра відбувалася у рамках п'ятого туру Української Прем'єр Ліги.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися