Кубок України з футболу: одеський "Чорноморець" зміг пройти до 1/8 фіналу

Одесити чотири рази відзначилися у воротах "Прикарпаття"

Жителям Одеської області пора увімкнути своїх внутрішніх футбольних фанатів, радіючи за успіхи місцевої команди на всеукраїнському рівні. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Думської", одеський "Чорноморець" зміг здолати "Прикарпаття" у матчі за вихід до 1/8 фіналу Кубка України з футболу.

Перемога була абсолютно впевненою і потужною — гра закінчилася із рахунком 1:4. Однак слід зазначити, що її хід було вирішено ще в першому таймі. На перерву одесити йшли з рахунком 0:2, дозволивши команді з Івано-Франківська забити собі лише в другій половині гри.

Справжніми героями матчу можна назвати гравців "Чорноморця" Максима Брагару і Владислава Бугая. Вони працювали злагоджено і блискавично співпрацювали в разі атаки на ворота супротивника. Не дивно, що Бугай зміг забити двічі, а Брагар — один раз (при цьому активно допомагаючи колезі по команді протистояти "Прикарпаттю").

Ще один гол відноситься до "авторства" Євгена Ісаєнка, який спритно зіграв через всю центральну і штрафну зони, а потім спокійно закотив м'яч у ворота гостей із Івано-Франківська.

Слід зазначити, що противники "Чорноморська" трималися дуже гідно і не дозволяли одеситам розслабитися аж до фінального свистка. Про це свідчить і забитий у другому таймі гол, і кілька небезпечних гольових моментів, коли наших футболістів страхували або перекладина, або своєчасна реакція захисників.

Однак, за результатами матчу, до 1/8 Кубка України вирвалися все ж одесити, з чим ми їх і вітаємо. Сподіваємося, що "Чорноморець" не збирається зупинитися на досягнутому і надалі показуватиме відмінну гру.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що Одеса-мама може пишатися своїми жителями. Наприклад, 15-річному одеситу Станіславу Нікуліну вдалося роздобути "золото" на міжнародному турнірі KARATE WKF YOUTH LEGUE. Більше інформації — в нашій публікації.

Також на порталі ми розповідали, що тріумфальний хід України на Паралімпійських іграх-2020 року, які приймало японське Токіо, значно підтримали одесити. Так, наприклад, тільки за 1 вересня уродженці Одеської області змогли завоювати дві високі нагороди — срібну та бронзову. Кому всміхнулася спортивна удача, читайте в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися