Відомі одеські каратистки вийшли у фінал чемпіонату Європи в Іспанії

Фінал відбудеться 25 березня

Заслужені майстри спорту України з карате Аніти Серьогіна й Анжеліка Терлюга вийшли у фінал чемпіонату Європи, який проходить в іспанській Гвадалахарі.

Про це повідомляє відділення НОК в Одеській області.

Каратистка із Чорноморська Аніта Серьогіна  вийшла у фінал в перший день змагань — в категорії "до 61 кг". На шляху до свого 5-го європейського фіналу в особистому куміте Аніта перемогла шотландку Карлі Макнаб (4:0), гречанку Константіну Христопулу (6:0) і Лору Сівер із Франції (1:0). Суперницею у фіналі стане 20-річна німкеня Рєм Хаміс, яка є 6-м номером світового рейтингу.

picture

А її землячка, одеситка Анжеліка Терлюга пройшла в категорії "до 55 кг" в другий день чемпіонату Європи. Це другий поспіль і четвертий в кар’єрі європейський фінал Анжеліки.

На шляху у фінал дворазова чемпіонка Європи в особистому куміте взяла верх над Робін Вінсент з Англії (8:0), Емі Коннелі із Шотландії (3:0) і, в півфіналі, німкенею Гізем Бугур (3:2). Ії суперницею у фіналі буде 22-річна італійка Вероніка Брунорі, яка на минулому Євро стала 5-ю. Фінал відбудеться 25 березня. 

Нагадаємо, "Коментарі" повідомляли про вихованців одеської СДЮШОР "Крижинка", які завоювали 4 медалі, 3 з яких золоті, на чемпіонатах України серед юніорів і юнаків з фігурного катання. Змагання відбулися в Богуславі.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися