Успіхи одеських спортсменів за минулий тиждень: міжнародні та всеукраїнські перемоги

Минулий тиждень став “врожайним” на медалі

Спортсмени з Одещини продовжують показувати гідні результати на міжнародній та всеукраїнській аренах. За минулий тиждень у чотирьох видах спорту було здобуто призові місця.


Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.


Ізмаїльська гандбольна команда "Ізмаїл" стала чемпіоном Вищої ліги України серед чоловіків в завершальному 6-му турі національного чемпіонату, що проходив у Броварах. Гандболісти з Одеської області здобули три перемоги, ставши чемпіонами України.


Костянтин Панасюк, паралімпієць з Одеської області, виборов срібло та бронзу у ваговій категорії до 59 кг на Кубку світу з паверліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату, який проходив у Тбілісі.


У стендовій стрільбі одеські спортсмени завоювали 3 медалі (2 золоті, 1 срібну) на Кубку пам'яті заслуженого майстра спорту України Дмитра Монакова, який проходив у Львові в рамках Кубка України. Золоті медалі в активі Вікторії та Олексія Науменків. Срібло для Одещини здобула чоловіча команда у складі Олексія Науменка, Івана Лоіка та Сергія Запорожченка.


Збірна Одеської області здобула перемогу на домашньому чемпіонаті України з годзю-рю карате серед спортсменів різних вікових груп. У змаганнях взяли участь 357 спортсменів з 15 регіонів країни. В доробку Одеських спортсменів за участь у змаганнях - 68 золотих, 48 срібних та 25 бронзових медалей.


Нагадаємо, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися