Одеські спортсмени переможно відкрили чемпіонат України

Наступним стартом для одеських стрілків стане другий тур чемпіоната України

Одеські майстри стендової стрільби завоювали 2 медалі в перший день 1-го туру чемпіонату України, який відкрився у Львові.

Про це повідомляє пресслужба відділення НОК України в Одеській області.

У змаганнях в змішаній категорії переможцем став сімейний дует у складі Олексія і Вікторії Науменко, на третьому місці – Ірина Маловічко / Іван Лоік. Всі спортсмени збірної Одеської області представляли Центр олімпійської підготовки в Новій Долині.

Наступним стартом для одеських стрілків стане другий тур чемпіоната України, який відбудеться також у Львові, з 7 по 10 червня.

Європейськи ігри 

В Європейських іграх-2023 візьмуть участь три представники стендової стрільби Одеської області: майстер спорту України міжнародного класу Вікторія Науменко (тренери – Микола Мільчев, Руслан Ревенко), олімпійський чемпіон Микола та його вихованка, ще одна "міжнародниця" - Ірина Маловічко, до речі, єдина спортсменка Одеської області, яка завоювала олімпійську ліцензію (завдяки 5-му місцю на чемпіонаті світу-2022).



Нагадаємо, "Коментарі" писали, що одеські спортсмени завоювали дві золоті та дві срібні медалі на етапі Кубку України зі стендової стрільби "Кубок Галичини", який відбувся у Львові 17-19 березня.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися