Золото після двох поспіль бронз: одеський дзюдоїст став переможцем Кубка світу

Ще один одесит виборов бронзу

На змаганнях, що відбулися 13-14 травня в Каунасі, Литва, відбувся Кубок Європи з дзюдо серед юніорів, де змагалися талановиті спортсмени з усієї Європи. У цих змаганнях взяли участь 178 спортсменів з 16 країн.


Про це повідомляє Одеська міська рада.


У складі національної збірної команди України виступали й представники Одеси. Ігор Цуркан, вихованець Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №4 під керівництвом тренера Олега Співака, став чемпіоном у ваговій категорії до 81 кг. Він здобув переконливу перемогу над усіма своїми суперниками, піднявшись на найвищу сходинку п'єдесталу. Варто зазначити, що Цуркан раніше вже був бронзовим призером Кубка Європи серед юніорів у березні та квітні цього року.


Ще один одеський спортсмен, Ян Раскін, представник Обласної дитячо-юнацької спортивної школи із дзюдо та регбі під керівництвом тренера Леоніда Раскіна, здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 66 кг. 


Раніше “Коментарі” писали, що Ігор Цуркан, 18-річний спортсмен з Одеси, завоював бронзову медаль на етапі Кубка Європи серед юніорів з дзюдо, який проходив у Познані. Це його друга бронзова медаль у цьому році, після успіху на етапі Кубка Європи у португальському місті Коїмбра в березні.


Також зазначимо, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися