Спортсменка з Одещини завоювала путівку на свій другий чемпіонат Європи

Чемпіонат Європи відбудеться 17-20 серпня в Ризі

Спортсменки із Чорноморська завоювали дві медалі, у тому числі  й одну золоту на чемпіонаті України (U-20) з пляжного волейболу, який проходив в Києві 14-16 липня. 19-річна Єва Сердюк разом із Катериною Удовенко із Сум стала чемпіонкою України, додавши цей титул до перемоги в категорії.

Про це повідомляє Відділення Національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Таким чином, Єва Сердюк завоювала право виступити на своєму другому в цьому році чемпіонаті Європи – Євро (U-20), який відбудеться 17-20 серпня в Ризі.

Пара Єва Сердюк та Катерина Удовенко, яка була посіяна під 1-м номером, переграла всіх своїх суперниць з рахунком 2:0. Максимум, що вдалося набрати опоненткам – 16 очок – в одній з партій фіналу, де чорноморсько-сумський дует переграв Шуцьку/ Біляк із Деражні Хмельницької області (21:14, 21:16).

Нагадаємо, що в період 2020-2022 вихованки відділення пляжного волейболу КДЮСШ Чорноморська завоювали 8 медалей у "вікових" чемпіонатах світу і Європи.

"Коментарі" раніше писали, що спортсмени з Одеської області Дмитро Карабаджак і Аліна Шаповалова стали переможцями чемпіонату світу з вітрильного спорту, який проходив в польському місті Дзівнув.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися