“Вперше за 19 років”: одеська “БІПА” стала призером Суперліги України з баскетболу

Важка перемога одеської команди у фінальному матчі чемпіонату

Одесити закінчили сезон на “мажорній ноті”, здолавши у Києві команду "Дніпро" з рахунком 82:78. Матч був дуже напруженим, проте одесити лідирували більшу частину ігрового часу.


Про це повідомляє Одеська міська рада


Деталі протистояння 


Вирішальним в матчі стали підбирання та кількість пробитих штрафних, де "БІПА" була кращою за "Дніпро". Хоча дніпряни вдало реалізовував триочкові, закинувши 16 з 34 дальніх атак (48%), команда здобула на 32 штрафних менше, ніж одесити, програвши боротьбу на щитах. Як наслідок, "БІПА" змогла втримати переможний результат та здобути бронзові медалі чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги.


picture

Це вже не перший успіх одеської чоловічої команди в історії баскетболу. Останній раз "БІПА" ставала призером чемпіонату України з баскетболу 19 років тому, коли в її складі грав Вадим Пудзирей, який зараз є головним тренером команди.


Нагадаємо, що одеська спортсменка стала срібною призеркою чемпіонату України з синхронного плавання. Змагання проводилися з метою формування національної збірної команди України для участі у чемпіонаті Європи серед юніорів.


Також зазначимо, що вихованці одеської СДЮШОР "Крижинка" завоювали 4 медалі, 3 з яких золоті, на чемпіонатах України серед юніорів і юнаків з фігурного катання. Змагання відбулися в Богуславі



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися