Дзюдоїсти з Одеси здобули три медалі на чемпіонаті України

Одеські спортсмени здобули по одній золотій, срібній та бронзовій медалі

17 травня в Києві завершився чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Змагання зібрали 538 спортсменів із 23 областей.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Одеську область представляли талановиті молоді спортсмени з Дитячо-юнацької спортивної школи №15 та Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №4. Вихованці ДЮСШ №15 показали результати, здобувши дві нагороди у змаганнях серед юнаків: Дмитро Будіш виборов срібло у категорії до 73 кг, а Євгеній Степаненко отримав бронзу в категорії до 66 кг.

Що стосується дівчат, то Валерія Каніковська, спортсменка з КДЮСШ №4, продемонструвала свою майстерність у категорії до 63 кг. Вона здобула переконливу перемогу та отримала заслужену золоту медаль. Крім того, Євгеній Степаненко та Валерія Каніковська, завдяки цим досягненням, виконали нормативи кандидата у майстри спорту України.


Нагадаємо, що у Львові пройшов перший тур чемпіонату України зі стендової стрільби. В ньому взяли участь також і одеські спортсмени, які завоювали п'ять медалей.

Також зазначимо, що одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися