Всеукраїнські командні змагання зі стрибків на батуті в Одесі: хто переміг

Дві юні одеситки посіли призові місця

З 16 по 19 травня 2023 року в Одесі відбувся командний чемпіонат України зі стрибків на батуті. У змаганнях брали участь 61 спортсмен з різних міст України, включаючи Київ, Одесу, Дніпро, Харків, Миколаїв, Херсон та Славутич.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Гідні виступи на турнірі продемонстрували вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 з Одеси. Молоді одесити здобули кілька медалей на турнірі. Зокрема, в індивідуальних стрибках Софія Аларова зайняла перше місце, а Катерина Кулешова та Вероніка П’ятакова посіли друге та третє місця відповідно. В командних змаганнях перемогла команда Одеської області, до складу якої також увійшли спортсменки з Одеської спортивної школи № 1: Катерина Кулешова, Вероніка П’ятакова, Каріна Занфірова та Софія Аларова


Важливу роль у підготовці спортсменів до змагань відіграли тренери-викладачі, зокрема Регіна Браілова, Віктор Силютін, Лілія Бакаленко та Лілія Дорогончук. Змагання були організовані спільними зусиллями Міністерства молоді та спорту України, Управління фізичної культури та спорту Одеської області та Української федерації гімнастики.

picture

Нагадаємо, що 18 травня 2023 року в Києві відбулися Відкриті всеукраїнські змагання під назвою "Київська весна", етап "Ліга Миронюка В.В.", з фехтування на шаблях серед дівчат 2008 року народження та молодших. В ньому взяла участь і юна спортсменка з Одеси Ганна Суворова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися