Юна спортсменка з Одеси перемогла на Всеукраїнському турнірі

Одеситка є вихованицею Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13

18 травня 2023 року в Києві відбулися Відкриті всеукраїнські змагання під назвою "Київська весна", етап "Ліга Миронюка В.В.", з фехтування на шаблях серед дівчат 2008 року народження та молодших. В ньому взяла участь і юна спортсменка з Одеси Ганна Суворова.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


На змаганнях одеситка зуміла здобути перемогу. Фехтувальниця є вихованицею Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13 м. Одеси. До змагань Ганну Суворову підготували тренери Микита Столбунов і Віталій Васютін.


Здобутки спортсменів з Одещини


Одеський борець вільного стилю, 27-річний Василь Михайлов, здобув свій перший титул Європейського чемпіона на змаганнях у Загребі. У фіналі змагань категорії до 79 кг Михайлов переміг Георгіоса Кугіомцідіса з Греції з рахунком 3:1.


Нагадаємо, що 16-річна спортсменка Альбіна Якобчук стала чемпіонкою України серед юніорів з марафону пам’яті Ігоря Присяжнюка у веслуванні на байдарках і каное. Змагання проходили у Вінниці. 


Також зазначимо, що у Львові пройшов перший тур чемпіонату України зі стендової стрільби. В ньому взяли участь також і одеські спортсмени, які завоювали п'ять медалей.


“Коментарі” писали, що одеська спортсменка Рената Подолян, яка мала виступити на чемпіонаті світу з тхеквондо в Баку (29 травня - 6 червня), не зможе поїхати на  змагання через участь у них  росіян і білорусів. Згідно з наказом Міністерства молоді та спорту України, опублікованого 12 квітня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися