Чирлідерки з Одеси посіли призові місця на Кубку світу в Сеулі: подробиці

До цього фрістайл-дует одеситок ставав чемпіонами Європи

В столиці Південної Кореї місті Сеул завершилися змагання на Кубок світу з чирлідингу. Вони  зібрали спортсменів з 24 країн світу, включаючи Україну. Одесу на цьому турнірі  представляли спортсменки Аріна Мораренко та Катерина Карпова.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Аріна Мораренко та Катерина Карпова з Одеси у змаганнях фрістайл-дуетів, здобули бронзові медалі. Вони поступились лише найсильнішим дуетам світу з Японії та США.

Цього року фрістайл-дует Мораренко-Карпова підкорив Європу зайнявши перше місце. Також одеські спортсменки мають звання віцечемпіонів світу. До змагань одеситок підготувала тренерка Крістіна Юхимчак.

Здобутки одеських спортсменів

Нагадаємо, що в Німеччині у місті Гамбург завершився останній етап Кубка Європи серед юніорів та молоді зі скелелазіння (вид швидкість) завершився. В ньому взяли участь одеські спортсмени, які зуміли зайняти призові місця.

Також зазначимо, що в італійському місті Казалеккіо-ді-Рено на минулих вихідних відбувся етап Кубка Європи зі скелелазіння. Серед сотні спортсменів з 18 країн світу в змаганнях взяла участь і збірна України у складі 7 скелелазів. Цей етап був фінальним у дисциплінах “швидкість” та “трудність”. 

Раніше “Коментарі” писали, що одеські спортсмени зі стендової стрільби Ірина Маловічко і Микола Мільчев завоювали срібні медалі чемпіонату світу, який проходив в Баку. Одесити виступали в категорії мікст на круглому стенді. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися