Одеські спортсменки зайняли призові місця на Кубку Європи серед юніорів зі скелелазіння

Молоді українські спортсменки отримали срібло і бронзу

Останній етап Кубка Європи серед юніорів та молоді зі скелелазіння (вид швидкість) завершився в Німеччині у місті Гамбург. В ньому взяли участь одеські спортсмени, які зуміли зайняти призові місця.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

У виді "швидкість" серед молоді, взяли участь у змаганнях 28 спортсменок з 9 країн Європи. Одесу представляли дві спортсменки — вихованки "Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 12" - Дмитрієва Анастасія та Шимкова Марія.

За підсумками останнього етапу Кубка Європи, Дмитрієва Анастасія виборола срібну медаль. Її колега по команді, Шимкова Марія, здобула бронзову медаль.

На фінальному етапі Кубка Європи 2023 року Дмитрієва Анастасія зайняла третє місце у дисципліні "швидкість". Всі переможці та призери змагань були гідно нагороджені медалями за свої досягнення. Дівчат до змагань готували тренери-викладачі Віктор Ремнєв та Маргарита Левіна.

Нагадаємо, що в італійському місті Казалеккіо-ді-Рено на минулих вихідних відбувся етап Кубка Європи зі скелелазіння. Серед сотні спортсменів з 18 країн світу в змаганнях взяла участь і збірна України у складі 7 скелелазів. Цей етап був фінальним у дисциплінах “швидкість” та “трудність”.

Раніше “Коментарі” писали, що одеські спортсмени зі стендової стрільби Ірина Маловічко і Микола Мільчев завоювали срібні медалі чемпіонату світу, який проходив в Баку. Одесити виступали в категорії мікст на круглому стенді. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися