Одеські фехтувальниці спробували свої сили на міжнародному турнірі

Спортсмени вибороли призові місця

В Стамбулі відбувся турнір з фехтування серії Satellite FIE, в якому брали участь фехтувальниці з української збірної. Спортсменки з Одеси продемонстрували високі результати.  

Про це повідомляє Одеська міська рада

На турнірі, одеситка Аліна Комащук потрапила до фіналу, де змагалася зі своєю напарницею по збірній Ольгою Харлан, шестиразовою чемпіонкою світу. У важкому поєдинку, Аліна поступилася з рахунком 8:15 та завоювала срібну медаль. Інша одеситка, Олена Кравацька, виборола 17-те місце у цьому турнірі.

Паралельно з турніром у Стамбулі, відбулися всеукраїнські змагання з фехтування серед юніорів на шаблях у Черкасах. Вихованці Комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №13 продемонстрували вражаюці результати. Валерія Моренець-Кубанська виборола друге місце, а Анна Суворова здобула бронзову медаль у змаганнях серед шаблісток. Також, Станіслав Яремчук, ще один вихованець КДЮСШ №13, здобув бронзу у змаганнях етапу дитячої Ліги Миронюка.

Не лише у Черкасах, але й у Кубку України з фехтування на шаблях спортсмен Одеської школи вищої спортивної майстерності "Олімпієць" Андрій Ягодка, під керівництвом тренера Олександра Васютіна, завоював золоту медаль.

Нагадаємо, на минулому тижні у столиці Саудівської Аравії Ель-Ріяді проходили World Combat Games 2023. У рамках цього міжнародного мультиспортивного фестивалю відбуваються змагання із 16 різних видів єдиноборств. Україну на Іграх представляють 57 спортсменів у 11 видах спорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися