Спортсмен з Одеси став чемпіоном Всесвітніх ігор з єдиноборств: подробиці

Після чотирьох днів українська збірна очолює загальний медальний залік

На минулому тижні у столиці Саудівської Аравії Ель-Ріяді проходили World Combat Games 2023. У рамках цього міжнародного мультиспортивного фестивалю відбуваються змагання із 16 різних видів єдиноборств. Україну на Іграх представляють 57 спортсменів у 11 видах спорту.

У складі національної збірної команди України успішно виступив одеський спортсмен, майстер спорту України міжнародного класу Іван Малін.  У змаганнях з греплінгу в категорії до 100 кг одесит здобув впевнену перемогу та виборов золоту медаль.

Після чотирьох днів українська збірна очолює загальний медальний залік, маючи у своєму доробку 20 нагород, із яких: 10 золотих, 7 срібних і 3 бронзових нагороди.

Перемоги одеситів

У складі збірної України виступила лідерка світового рейтингу з цього виду спорту одеситка Вікторія Мотрічко. Після чотирьох раундів у жіночому турнірі Вікторія очолила таблицю і вперше в історії України стала чемпіонкою світу з міжнародних шашок серед жінок.

Нагадаємо, що 19-річний одеський спортсмен Даниіл Неделько вперше став бронзовим призером чемпіонату України серед “дорослих” зі стрільби з лука просто неба. Змагання проходили у Львові з 20 по 24 вересня. Про це повідомили у відділенні національного олімпійського комітету України в Одеській області.

“Коментарі” писали, що спортсмени з Одеси Ірина Підгайна і Артем Коваль стали переможцями етапу юніорського “Гран-прі” з фігурного катання, який проходив в Будапешті. Це найвище досягнення для цих спортсменів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися