Одеський спортсмен посів третє місце на чемпіонаті України зі стрільби з лука

Змагання проходили у Львові з 20 по 24 вересня

19-річний одеський спортсмен Даниіл Неделько вперше став бронзовим призером чемпіонату України серед “дорослих” зі стрільби з лука просто неба. Змагання проходили у Львові з 20 по 24 вересня. Про це повідомили у відділені національного олімпійського комітету України в Одеській області.

Вихованець срібної призерки Олімпійських ігор Наталії БУРДЕЙНОЇ (секція стрільби з лука Одеської обласної організації ФСТ “Динамо”) у поєдинку за бронзову медаль у стрільбі з блочного лука був сильніше за Вадима Головка – 146:141.

В кваліфікації одеський лучник за підсумком 144-х пострілів на дистанції 50 м показав 6-й результат – 1354 очки, що дозволило Даниілу виконати норматив майстра спорту України. Це перший майстер спорту України, якого підготувала Наталія Бурдейна.

В 1/16 фіналу Даниіл Неделько переміг Остапа Бучака – 142:138, потім Дмитра Каричинського з Києва (142:129) і Сергія Кушнірука, який представляв Львівщину (143:142), і лише на стадії півфіналу його зупинив майбутній чемпіон Віталій Вдовенко.

Нагадаємо, що спортсмени з Одеси Ірина Підгайна і Артем Коваль стали переможцями етапу юніорського “Гран-прі” з фігурного катання, який проходив в Будапешті. Це найвище досягнення для цих спортсменів.

“Коментарі” писали, що 15 вересня 2023 року були розіграні нагороди всеукраїнських змагань з фехтування на шаблях пам’яті заслуженого тренера України Михайла Когута. Про це повідомляє Одеська міська рада.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися