Заробіток Світоліної: скільки заробила спортсменка з Одеси за турнір WTA 250 в Окленді

Світоліна в неймовірному фіналі турніру в Окленді поступилася талановитій американці

Тенісистка з Одеси Еліна Світоліна програла фінальний матч турніру серії WTA 250 в Окленді (Нова Зеландія). У вирішальному поєдинку за головний титул змагань українка поступилася третій ракетці планети Коко Гауфф. 

Рахунок матчу 2-1 (6-7; 6-3; 6-3) на користь американки, в активі якої 3 подачі на виліт, 6 поспіль виграних очок, 6 з 13 реалізованих брейків, 3 з 6 відіграних брейків і 7 подвійних помилок

"Звісно, поразка у фіналі мене засмучує, але, чесно кажучи, було б дивом, якби я виграла цей поєдинок, бо в останні кілька днів вранці я ледве могла встати на ноги. Усе, що відбувається, для мене було бонусом, і в підсумку я щаслива", - прокоментувала свою поразку Світоліна. 

Загалом перша ракетка України Еліна Світоліна (№23 WTA) заробила 20 830 доларів за результатами турніру WTA 250 Нова Зеландія, що відбувся в Окленді.

Крім того, одеситка ще раз наголосила, що вона пишається своїм українським корінням. 

"Я повинна боротися. Ті люди, які борються за Україну, дають мені цю мотивацію, дають мені цю мужність і цей незламний дух, вони справді мотивують мене на те, щоб показати свою найкращу версію себе. Тому я дуже пишаюся тим, що я українка, пишаюся тим, що в нас є цей дух. Ми боремося за нашу свободу, і це те, що я нагадую собі щодня, і це величезна мотивація, щоб викладатися на 100 відсотків кожного разу, коли я виходжу на корт”, - сказала Світоліна. 

“Коментарі” писали, що одеська тенісистка та перша ракетка України Еліна Світоліна отримала нагороду WTA Awards. Жіноча тенісна асоціація назвала 29-річну одеситку "Поверненням року". Зазначимо, що навесні минулого року спортсменка взяла невелику паузу в кар'єрі через вагітність. Але вже у квітні 2023 року одеситка знову повернулася на корт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися