В яку суму бюджету Одеси обійдеться Всеукраїнський жіночий форум

Захід заплановано на два дні

Уже в п'ятницю, 17 вересня, в Одесі зберуться учасниці Всеукраїнського об'єднаного жіночого форуму. Згідно з інформацією, публікувати на офіційному сайті Одеської міськради, на проведення даного заходу мерія виділила 200 тисяч гривень з місцевого бюджету.

Такі цифри опубліковані в офіційному розпорядженні, підписаному міським головою Геннадієм Трухановим.

Цікава навіть не сума, а вельми "лаконічна" кошторис заходу, яка абсолютно не дозволяє зрозуміти, на які конкретні напрямки будуть спрямовані бюджетні гроші. У документі просто вказані "послуги з організації та проведення Форуму", без розбивки на різні напрямки.

смета Форума, женщины, Одесса

В анонсі заходу також складно розібратися, про що піде мова. Чи відомо тільки, що V Всеукраїнський жіночий форум "Дієва жінка" III Одеська жіноча конференція будуть об'єднані. На зборах планують бути присутніми представниці центральної і місцевої влади, народні депутатки, члени громадських організацій тощо Серед питань, обговорюваних учасницями Форуму, - можливості жінки в політичній і економічній сферах.

Більш конкретного плану чиновники вирішили не видавати. Виникає закономірне питання: куди ж конкретно йдуть гроші міського бюджету, і не в чийсь чи кишеню?

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, скільки грошей витратили на проведення Форуму по реорганізації системи шкільного харчування, який вирішили провести в Одесі на березі моря. Подробиці - в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, яку суму заповзятливим бізнесменам вдалося привласнити на будівництві очисних споруд в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися