Без дому, зате з землею: в Одеській області чиновниця отримала "подарунок" під Харковом

Згідно з офіційною декларацією, у жінки немає жодного житла

Жителі Одеської області з цікавістю спостерігають за кейсом, який розгортається навколо декларації замначальника Біляївського "Центру пробації" Катерини Фрай. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на інформацію "Депо Одеса", чиновниця не має в своєму розпорядженні ані будинку, ані квартири, зате отримує в подарунок земельні ділянки.

Останню із них пані Фрай презентували трохи більше тижня тому — 10 вересня. Це сподвигло її на внесення змін до власну декларацію.

Відзначимо, що експертна оцінка подарованої чиновниці землі перевищує суму в 300 тисяч гривень. Розташована ж ділянка розміром майже 109 тисяч кв.м у селі Ізюмське Харківської області. В якості дарувальника зазначений чоловік на ім'я Анатолій Рижов.

данные декларации

Цікаво, що це вже четверта ділянка, яка задекларована Катериною Фрай. Не всіма із них володіє вона, деякі належать членам її сім'ї. При цьому ні у самої чиновниці, ні у її родичів не зареєстровано будинка чи квартири, що автоматично робить пані Фрай фактично "бездомною". При цьому в декларації представниці Біляївського "Центру пробації" вказані ще чоловік і двоє дітей (син і дочка).

До слова, житло відсутнє не тільки в декларації Фрай за 2020 рік, а й за кілька попередніх.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в регіоні багато чиновників відрізняються досить дивним способом життя або неординарними вчинками. Так, наприклад, у Чорноморську представниця міськради виконала частину "Лебединого озера" в якості танцювального подарунка до дня народження мера. Відео та подробиці інциденту — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, хто з одеситів потрапив до рейтингу ТОП-100 найбагатших українців. Деталі — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися