Генеральний консул Республіки Болгарія відвідав Одесу: що обговорили

Одеський мер зустрівся з представниками Болгарії

Мер Одеси Геннадій Труханов провів зустріч з Генеральним консулом Республіки Болгарія в Одесі Свєтославом Івановим та генеральним директором Болгарського телеграфного агентства (БТА) Кирилом Валчевим. Що обговорили на зустрічі повідомили в Одеській міській раді. 

Під час зустрічі сторони обговорили роль офісу БТА в Одесі як інформаційного мосту між Болгарією та Одесою. Мер відзначив важливість цієї зустрічі у контексті святкування Дня журналіста в Україні.

У суспільстві залишається запит саме на перевірену, об'єктивну, неупереджену інформацію. І саме в цьому полягає сила професійної журналістики, - зазначив Геннадій Труханов. 

Також було обговорено перспективи міжнародної співпраці у сфері культури. Нещодавній фестиваль болгарської культури в Одесі привернув значну увагу, і болгарська громада вже планує нові заходи для зміцнення культурних зв’язків між країнами.

Гуманітарна допомога Одещині 

Фонд AGENDUM Латвії подарував автомобіль Комунальній установі "Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Київського району міста Одеси". Подія відбулася 13 лютого за підтримкою Посольства Латвійської Республіки в Україні.

Посольство Швейцарії в Україні надало сім нових автомобілів швидкої медичної допомоги для підтримки невідкладних медичних втручань. Цей дарунок включає дві автівки "Тойота" та п'ять автівок марки "Mercedes-Benz 519", які обладнані необхідним медичним обладнанням.

Недавно в Одеській області з'явилися два передові снігоболотоходи "БОГУН". Ці надійні машини, передані Державною службою з надзвичайних ситуацій (ДСНС) від колег з Миколаївської та Херсонської областей. 

Нагадаємо, одеський гарнізон отримав значне поповнення своєї технічної бази завдяки благодійному фонду The Howard G. Buffett Foundation (HGBF). Загалом рятувальники отримали вісім новеньких автомобілів.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися