В Одесі хочуть змінити «смотрящего» за містом — ЗМІ

Згідно з інсайдерською інформацією, «відповідальним» за місто може стати банкір Вадим Мороховський

В Одесі можуть змінитися "сірі кардинали" бізнес- і не тільки впливу. Згідно з інформацією відомого своїми інсайдерськими повідомленнями Telegram-каналу "Шептун", в Одесі можуть змінити "смотрящего" за містом. На цю посаду начебто претендує місцевий банкір Вадим Мороховський.

У публікації відзначають, що Мороховський можуть замінити нинішніх "смотрящих", якими нібито є відомі одеські бізнесмени Борис Кауфман та Олександр Грановський.

"Як нам повідомило джерело в ОП, Сергій Шефір залишився незадоволений роботою Кауфмана і Грановського, а особливо тим, що вони повернули місто в 90-і. По суті, відновивши систему рекету. Одеський бізнес відмовився підкорятися і почав влаштовувати проблеми ОП. Саме тому було прийнято рішення про зміну смотрящих і підготовку до заміни всієї владної вертикалі в Одеській області", — повідомляє "Шептун".

Також, за інформацією Telegram-каналу, уважні представники бізнесу вже можуть помітити деякі зміни. Поміж іншого — начебто проведення нарад Мороховським із різними групами впливу в Одесі (та регіоні в цілому).

"Мороховський [...] обіцяє, що робота буде вибудувана через облік взаємних комерційних інтересів, а не через погрози силового впливу, як це було при "попередниках", — пишуть адміністратори інсайдерського каналу.

Чи дійсно влада готує подібні зміни, буде відомо вже найближчим часом.

Нагадаємо, що імена бізнесменів Кауфмана і Грановського знайомі дуже багатьом одеситам. Згідно з інформацією порталу "8Ньюз", у володінні саме цих людей перебувають Одеський аеропорт, кілька історичних готелів (в т.ч. "Пасаж") і навіть велика тютюнова компанія "Тедіс".

Раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що в Одесі спалахнув черговий скандал, пов'язаний з судовими розглядами. У справі ексчиновника Міністерства оборони Василя Ракула з'явилися нові подробиці: нібито головний суддя у справі, співробітник Приморського районного суду Одеси, де і слухається розгляд , є хорошим другом підозрюваного. Всі подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про чергові перестановки всередині Одеської міської ради. Відомо, що Геннадій Труханов підписав розпорядження про звільнення керівника управління розвитку споживчого ринку та захисту прав споживачів міськради. Деталі — в нашій публікації.

Джерело: https://t.me/sheptoon/14418


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися