Мер Одеси може мати ще одне закордонне громадянство — ЗМІ

Існує ймовірність, що Геннадій Труханов має паспорт громадянина Італії

Навколо особистості одеського мера Геннадія Труханова ходить чимало чуток, адже він людина публічна. Одним із гучних питань, які обговорюваних бурхливо не один рік, є ймовірність наявності у чиновника іноземного громадянства разом із українським. Так, згідно з повідомленням "Української служби інформації", нещодавно стало відомо, що Труханів може мати італійський паспорт.

Журналісти стверджують, що поліцейські начебто перевіряють факт наявності у міського голови ще одного громадянства. Інформація хоч і є неперевіреною, але тісні зв'язки Труханова з Італією не є чимось новим.

Як пишуть ЗМІ, ім'я одеського мера значилося в звітах поліції Італії у 90-х роках. Ці документи нібито пов'язують ім'я Геннадія Труханова з одним із місцевих злочинних угруповань.

До слова, сам чиновник розповідав, що в Італії бував, поки його родина проживала в цій країні, проте не проводив там час на постійній основі. Однак цікаво, що інформація ЗМІ і слова Труханова щодо місця його проживання в Римі — "десь біля стадіону" — збіглися.

У цих документах, до слова, і стверджувалося, що у Труханова є іноземний паспорт. Початково згадувалася ймовірність грецького громадянства: паспорт нібито оформлений на ім'я Геннідас Озопулос.

Також в Мережі повідомлялося про ймовірну наявність російського паспорта у Труханова. У 2017 році політику навіть довелося анулювати цей документ через суд на території РФ.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, чому активісти підозрюють мера Одеси у співпраці з російськими окупантами. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, хто з народних депутатів створив у Верховній Раді об'єднання "За Одесу без Труханова", а хто — розкритикував Труханова через якість велодоріжок в місті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Елена

21 вересня 2021, 10:34

А Британского паспорта у Труханова нет? Там у него много элитной недвижимости,как и на лазурном побережье.Много бабла шло и идёт в столицу,вот и оседает кое-что у себя любимого!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися