Прогулянка на затонулий танкер: людей тягне до судна немов магнітом, - ФОТОРЕПОРТАЖ

Люди натовпами ідуть на пляж, щоб зробити фото з затонулим танкером

Через кілька днів після аварії танкера "Делфі" паломництво до нього не припиняється. Навіть у будні на пляжі "Дельфін" досить бажаючих сфотографувати судно і себе на його тлі. Про це повідомляє кореспондент порталу "Коментарі" з місця подій.

Перше, що кидається в очі - на пляжі помітно чистіше, стало менше пластикових пляшок і уламків. На піску біля урізу води все ще знаходяться уловлювачі сміття. Візуально судно стало ще ближче до берега: воно продовжує гойдатися на хвилях.

Танкер "Делфі" став новою "пам'яткою" та місцем для селфі. На пляжі обговорюють наслідки аварії.

"Це справжня екологічна катастрофа, у воду потрапило стільки мазуту та нафти. Цей пляж був моїм улюбленим місцем, ми завжди ходили сюди з дітьми, але тепер сумніваюся, що це буде безпечно", - поділилася з нами своїми переживаннями місцева мешканка Людмила.

Одеситів також турбує те, що судно досі не евакуювали.

"Поки вони там вирішують, знайдуться особливо прудкі і розберуть танкер на металобрухт. Його ж навіть не охороняє ніхто", - нарікає Олександр.

А ось молодь в основному радіє можливості зробити незвичайні фотографії.

Як раніше писав портал "Коментарі", вранці 22 листопада в Одесі в результаті сильного шторму танкер "Делфі" зірвався з якоря і сів на мілину в районі пляжу "Дельфін". На борту перебувало троє українців. На судні закінчилося паливо, з'явилися проблеми з електрикою, однак, незважаючи на це екіпаж відмовлявся подати сигнал SOS і евакуюватися з танкера. Моряки чекали дозволу судновласника. Тим часом судно перекинулося на бік і з нього почала витікати чорна масляниста рідина.

Пізніше водолазам вдалося евакуювати всіх трьох членів екіпажу. Їх доставили в найближчі лікарні.


Джерело: https://odessa.comments.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися