Надзвичайно висока пожежна небезпека на Одещині: рекомендації ДСНС

Рятувальники закликають бути особливо уважними біля лісових масивів

Впродовж 5-6 червня, місто Одеса та область зіткнеться з надзвичайно високим (V клас) рівнем пожежної небезпеки, місцями з високим (IV клас). Це вимагає підвищеної обережності та дотримання правил пожежної безпеки.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Шановні громадяни, закликаємо вас суворо дотримуватися правил пожежної безпеки поблизу лісових масивів і на відкритих територіях. Пам’ятайте, що масштабні загоряння можуть мати негативні наслідки як для навколишнього середовища, так і для людей, — йдеться в повідомленні.

Масштабні пожежі потенційно становлять значну загрозу, тому важливо негайно повідомляти про виникнення пожежі за номером Служби порятунку "101". Тільки швидка реакція може допомогти зменшити поширення вогню та уникнути серйозних наслідків. Ваше сумлінне ставлення до пожежної безпеки є важливою частиною збереження навколишнього середовища та безпеки всіх громадян.

Нагадаємо, що в Затоці 29 травня, через необережність під час використання мангала на території садового будинку, виникла пожежа. Вогонь знищив дерев’яні альтанки.  

Також, "Коментарі" писали, що у селищі міського типу Радісне, розташованому в Березівському районі Одеської області, виникла пожежа, про яку о 13:39 надійшло повідомлення до Служби Порятунку. Негайно відправившись на місце події, рятувальники встановили, що загоряння сталося на даху господарської споруди на вулиці Миру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися