У Хаджибейському лимані ледь не втопився чоловік

Чоловік відпочивав з друзями та напідпитку пішов купатися

Лікарі ледве врятували чоловіка, який тонув у Хаджибейському лимані. Про це 11 червня повідомили в центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

На місці лікарі діагностували чоловіку "неповне утоплення у прісній воді, епілепсія поза нападу". Його доправили в Одеську обласну клінічну лікарню. Як виявилось пізніше, інцидент стався під час відпочинку з друзями.

“Нагадуємо, що під час відпочинку на воді слід бути вкрай уважними та обережними. Слід купатися лише у визначених для цього місцях і не заходити в воду у стані алкогольного сп'яніння. Також закликаємо батьків пильнувати маленьких дітей, щоб не допустити трагедії”, - йдеться в повідомленні. 

Раніше “Коментарі” писали, що Протягом останнього тижня в Одесі було зафіксовано 33 лабораторно підтверджених випадки COVID-19, що становить зниження на 23.3% порівняно з попереднім тижнем. Відзначається, що кількість інфікованих зменшилась, що може свідчити про певні позитивні тенденції. Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради. 


Крім того, лікар Комаровський в Інстаграм розповів, які загрози існують для одеситів через підрив Каховської ГЕС. Лікар зазначив, що катастрофа на Херсонщині вивільнила численні тонни води, користуватися якою категорично заборонено. Наразі існує великий ризик спалаху холери, черевного тифу, а також смертельно небезпечні кишкові палички та сальмонелу. Ба більше, під загрозою не лише міста і села, які розташовані вниз по течії, а й жителі Румунії та Болгарії.


Також нагадуємо, в оперативному командуванні "Південь" повідомили, що станом на ранок 11 червня ворог вивів на бойове чергування надводний ракетоносій, споряджений 8 "Калібрами". Рівень ракетної загрози дуже високий. Крім того, в загальнонаціональному марафоні новин Наталія Гуменюк речниця ОК “Південь” підкреслила, що наразі ракетоносії маневрують, щоб виснажити протиповітряну оборону, — Наталія Гуменюк.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися