На Одещині собаки покусали дітей за обличчя: подробиці

Собаки які покусали дітей буди домашніми

Вчора Єдина оперативна диспетчерська служба Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області отримала два виклики стосовно маленьких дітей, яких покусали собаки. Ці собаки були домашні та належали до їхніх сімей.

Про це повідомляє Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

У селі Новоселівка дворічна дівчинка отримала рвані рани обличчя і була госпіталізована у стані середньої важкості до Подільської міської лікарні. Також, у селі Курисове сталася подібна ситуація, де постраждав хлопчик віком майже 2 роки. Собака вкусила малюка за ніс, пошкодивши носову перегородку. Хлопчика було госпіталізовано до Одеської обласної дитячої клінічної лікарні.

Бажаємо малюкам швидкого одужання та повернення додому. І застерігаємо батьків: пильнуйте маленьких дітей, будь-який контакт дитини з тваринами має бути під наглядом дорослих, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що ввечері на Одещині у Білгород-Дністровському районі сталося отруєння алкоголем двох дітей, яким було 8 і 9 років відповідно. На місце події прибула бригада Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Одеської області.

Також зазначимо, що співробітники центру екстреної медичної допомоги прийняли ще двоє пологів за одну добу в Одеській області. Перший випадок стався в Окнянській громаді. Бригада на чолі з фельдшером прибула на виклик до 24-річної жінки, яку пологи застали в гостях.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися