На трасі Одеса — Рені зіткнулися дві вантажівки: є постраждалі

Водій з Одещини не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу

На трасі Одеса — Рені біля села Старі Трояни сталася дорожньо-транспортна пригода із двома вантажівками, що зіткнулись. Внаслідок аварії, обидва водії вантажівок зазнали тілесних ушкоджень.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

Водій вантажного автомобіля Volvo з причепом, 58-річний житель Ізмаїльщини, не впорався з керуванням на заокругленні дороги. Він виїхав на зустрічну смугу і там зіткнувся з іншим вантажівкою Volvo, керманичем якої був 61-річний мешканець Закарпатської області. Удар був настільки сильний, що обидва автомобілі загорілися.

Обидва керманичі з тілесними ушкодженнями були доставлені до лікарні, де їх перевіряють і на стан сп'яніння. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, яка встановлює всі обставини ДТП. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, — йдеться в повідомленні.

picture
“Коментарі” писали, що поблизу села Барабой на автодорозі Одеса — Білгород-Дністровський сталася трагічна
ДТП із жертвами. Зіткнулися два легковики - Audi та BMW, в результаті чого, одна людина загинула, а ще одна отримала тяжкі травми.

Нагадаємо, що одеські поліцейські розслідують обставини двох ДТП у Білгород-Дністровському районі. Один водій в’їхав у придорожнє дерево, а другий – з’їхав у кювет.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися