На Одещині чоловік зробив із собаки інваліда: подробиці

Тварину у важкому стані госпіталізували до лікарні

В Сухому Лимані, що на Одещині, чоловік наїхав на безпритульну собаку. Втім, кермувальник, попри те що тварина все ще була жива, здав назад і повторно наїхав на собаку. 

В ГУНП відкрили за цим фактом кримінальне провадження.  

Жахлива подія розгорнулася на очах 13-річної дівчинки, що спостерігала за всім. Свідки події намагалися зупинити водія, але той втік. Тварину госпіталізували до лікарні, де їй було діагностовано з переломом хребта та параліч задніх лап. Шанси на відновлення рухової активності у тварини дуже малі.

Яке покарання чекає на водія

За інформацією від слідчих Одеського районного управління поліції № 2, дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно з ознаками частини 1 статті 299 Кримінального кодексу України. Ця стаття стосується жорстокого поводження з тваринами. Такі дії караються обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Нагадаємо, у Вилково на Одещині чоловік на моторному човні вивіз невеличкого собаку на середину річки та кинув її у воду, аби втопити. Знущання з тварини чоловік знімав на камеру. 

Також “Коментарі” писали, що поліцейські розшукали чоловіка, який у місті Рені переїхав на смерть собаку.  Водій, аби уникнути відповідальності, не зупиняючи автівку, поїхав з місця трагедії. 

Крім того, у селі Вигода, що на Одещині, зоозахисники врятували понад 10 тварин з розплідника. Як повідомили волонтери, собак тримали в жахливих умовах.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися