Перекрито рух на трасі Одеса – Рені: в чому причина

На трасі Одеса – Рені сталася смертельна ДТП

Сьогодні, біля прикордонного пункту пропуску "Паланка" на трасі Одеса – Рені сталася трагедія, яка суттєво ускладнила рух транспорту в цьому напрямку. Дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинув один з водіїв, спричинила часткове перекриття дороги.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

На трасі Одеса – Рені зіштовхнулися два вантажні автомобілі, що призвело до смертельних наслідків для одного з водіїв. На місці аварії працюють правоохоронці, які намагаються встановити всі обставини події та розкрити причини ДТП. У зв'язку із цим ускладнено рух транспорту на даній ділянці траси, яка частково перекрита.

Поліція закликає водіїв бути особливо обережними на дорозі, дотримуватися правил дорожнього руху та врахувати дану інформацію.

ДТП на трасі Одеса – Рені

Нагадаємо, що 15 вересня, приблизно о восьмій годині ранку сталася трагічна аварія поблизу міста Татарбунари на трасі Одеса — Рені. У результаті дорожньо-транспортної пригоди одна особа загинула, а іншу доправили до лікарні.

Також зазначимо, що 12 вересня на трасі Одеса – Рені близько сьомої години ранку сталася смертельна ДТП. Водій виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою.

Раніше повідомлялося, що вранці на трасі Одеса – Рені біля села Розселенець сталася трагічна дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинув 61-річний чоловік, який рухався на велосипеді. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися