В Одеській області ледь не згорів житловий будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Рятувальники запобігли розповсюдженню вогню

Сьогодні, отримавши повідомлення про загоряння в селі Бузино, рятувальники вирушили на місце події. На прибуття їм вдалося швидко та ефективно приборкати вогонь. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

За отриманим сигналом, вогнеборці вирушили на місце пригоди та швидко визначили, що горить котельня, а пожежа може перекинутися на найближчий житловий будинок. Завдяки професійній підготовці, рятувальникам вдалося швидко та ефективно припинити поширення вогню та врятувати будинок від повного знищення.


На місце пригоди було залучено 1 одиницю пожежної техніки та 5 рятувальників. Інформації про загиблих чи постраждалих – немає. 

Пожежі на Одещині

Нагадаємо, 19 листопада спеціалісти ДСНС ліквідували масштабну пожежу в Одеській області. Так, до служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. На місці рятувальники виявили, що загорівся дах будинку та літньої кухні.

“Коментарі” писали, що на Одещині через опалювальний котел постраждала родина з дитиною. Так, до Служби порятунку ДСНС надійшов виклик про те, що в селі Буцинівка Роздільнянського району родина отримала термічні опіки в результаті парового викиду з опалювального котла. Про це повідомили в ДСНС. 

Крім того, “Коментарі” повідомляли, що протягом опалювального сезону люди нехтують усіма правила пожежної безпеки. Головна причина побутових пожеж - це людська недбалість. Дехто неправильно розпалює пічки, а хтось робить помилки при установці генераторів, використанні кондиціонерів та обігрівачів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися