Зберігав вдома наркотики: на Одещині патрульні затримали чоловіка

На вихідних патрульні Одеси та Ізмаїла виявили 6 фактів обігу наркотичних речовин

Учора, під час відпрацювання виклику в одному з будинків на вулиці Шевченка міста Ізмаїл, інспектори виявили речовину рослинного погодження, зеленого кольору, а також пристрій для вживання наркотичних засобів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Спілкуючись з поліцейськими, мешканець будинку зізнався, що речовина, яку знайшли патрульні – наркотична й належить саме йому.

“Для з’ясування всіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу. Загалом, протягом вихідних патрульні поліцейські Одеси та Ізмаїла виявили 6 фактів обігу наркотичних речовин”, - йдеться в повідомленні. 

Робота патрульної поліції

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. Сьогодні в на гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися