Посеред пари: в Одеському університеті ім. Мечникова впала стеля (ВІДЕО)

Шматок штукатурки впав посеред викладацького столу

Незабутнім для студентів романо-германського факультету Одеського національного університету ім. Мечникова стане 1 вересня в цьому навчальному році. Все тому, що в одній з аудиторій прямо посеред заняття раптово обрушилася частина стелі. Як повідомляють "Одеса Коментарі", посилаючись на "Новини Лайв Одеса", інцидент стався в аудиторії-амфітеатрі, яка знаходиться на першому поверсі в старій будівлі ВНЗ.

Шматок штукатурки з усім іншим будівельним вмістом обвалився прямо над викладацьким столом. На щастя, ні сама викладачка, ні жоден зі студентів, які перебували на парі, не постраждали.

У Мережі вже жартують, що педагог народилася в сорочці, адже відійшла в протилежну частину аудиторії вельми і вельми вчасно.

Звичайно, після інциденту заняття довелося одразу припинити. Стан аудиторії одразу почали вивчати представники адміністрації та педагогічного складу університету.

До слова, студенти з ОНУ ім. Мечникова вже неодноразово скаржилися на не надто придатні для навчання кабінети. За словами учнів, стіни і стелі багатьох аудиторій в навчальному закладі давно потребують ремонту, адже через давність споруди все вкрилися тріщинами різного розміру. При цьому про незадовільний стан приміщення повідомляють навіть ті, хто вчиться в новому корпусі ВНЗ.

Чи надасть подібний інцидент необхідний поштовх  до ремонтних робіт в університеті, покаже найближчий час.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що для деяких освітніх установ Одеси новий навчальний рік знаменує не тільки прихід школярів, а й оновлення в матеріально-технічному плані. Так, згідно з інформацією системи тендерів "Prozorro", в управлінні капітального будівництва Одеської міськради вирішили відбудувати комплексну дитячо-юнацьку спортивну школу №5. На всі ремонтні роботи збираються витратити більше 36 млн гривень. Що ж збираються ремонтувати, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, хто з обласних чиновників роз'їжджає на автомобілі вартістю понад мільйон гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися