Майже іронія долі: одеситка виявила вдома сплячого п'яного незнайомця

Пояснити, як він потрапив до чужої квартири, чоловік не зміг

Майже класичні події радянського фільму "Іронія долі, або З легким паром!" розгорнулися в одному із районів Одеси. Як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на "Українську службу інформації", 45-річна одеситка, повернувшись додому, знайшла на своєму дивані нетверезе спляче тіло.

Відомо, що інцидент стався в районі аеропорту. Жінка повернулася додому, проте там її вже чекали непрохані гості. Розштовхавши сплячого незнайомця, власниця квартири переконалася, що той перебуває в стані алкогольного сп'яніння. Спроби з'ясувати, як йому вдалося потрапити всередину її житла, виявилися марними, як і вимоги покинути квартиру.

Втім, представникам одеської поліції 35-річному чоловікові довелося скоритися. Правоохоронці забрали нетверезого "гостя" до себе у відділок, проводиться з'ясування всіх обставин справи.

picture

Повідомляється, що стосовно порушника спокою можуть розглядати залучення до відповідальності за статтею про недоторканність житла.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Маяках Одеського району днями відбувся зухвалий розбійний напад. В результаті нальоту невідомих постраждав господар одного із приватних домоволодінь. Подробиці інциденту — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що одеським поліцейським вдалося затримати 32-річного місцевого жителя, який займався розтлінням малолітніх. Повідомляється, що останньою від його дій постраждала шестирічна дівчинка, підозрюваний у всьому зізнався під час допиту. Подробиці — в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися