Чому в Суворовському районі Одеси жінка ночувала на вулиці з дитиною (ВІДЕО)

На вулицю жінка начебто втекла від знущань рідних

Уже кілька днів одесити бурхливо обговорюють історію про жительку Суворовського району, яку сплячою посеред ночі на дитячому майданчику разом із грудним малюком зняли на відео. Як повідомляють "Коментарі Одеса", згідно з інформацією прес-служби поліції Одеської області, правоохоронці та представники служби опіки вже перевірили цей кейс.

Частково інформація підтвердилася — 21-річна одеситка дійсно вимушено ночувала зі своїм двомісячним сином у будиночку на дитячому майданчику неподалік від будинку. Поліцейським вона пояснила, що у неї відбулася сварка з родичами, тому вона разом з дитиною пішла ближче до місця, де батько малюка працює охоронцем.

Наразі і вона, і дитина в порядку — згідно із наявною інформацією вони проживають у знайомих її цивільного чоловіка. Однак існує ймовірність, що майбутнє дитини визначатиме служба у справах дітей. На одеситку вже склали протокол згідно зі статтею 184 КУпАП — за халатне виконання батьківських обов'язків.

У Мережі ж є трохи більше інформації. Небайдужі громадяни зуміли дізнатися, що відео зі сплячою на дитячим майданчиком жінкою було зняте її матір'ю. При цьому додатково повідомляється, що 48-річний цивільний чоловік одеситки, яка вже прославилася в місцевих пабліках, нібито регулярно застосовує до неї фізичну силу.

При цьому сама жінка говорить, що б'ють її якраз-таки батьки, і з дому вона втекла тому, що батько розпускав руки в плані домагань, а малюкові прилетіло по спині кулаком.

Як складеться ситуація далі, обіцяє розібратися служба в правах дітей.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, з яких причин в передмісті Одеси Фонтанці співробітники місцевих комунальних служб заборонили жителям відвідувати недавно побудовану в районі дитячий майданчик. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, чому в одному з дитячих садів Одеси вихователька застосувала грубу силу до маленької дитини.


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися