В Одеській області загорівся дах будинку: чи постраждали люди

Залучались 2 одиниці техніки та 8 вогнеборців ДСНС Одещини

Сьогодні, 15 січня, зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в Березівському районі Одеської області, у селі Шеметове, по вулиці Лісника. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

На місці рятувальники встановили, що сталося загорання даху приватного житлового будинку з майном всередині. Менш ніж за годину пожежу повністю ліквідовано на загальній площі ~ 40 м.кв.

“Загиблих та постраждалих, на щастя, немає. Причина пожежі, збиток та деталі, наразі, встановлюються. Залучались 2 одиниці техніки та 8 вогнеборців ДСНС Одещини”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Пожежі на Одещині

11 січня о 15:53, надійшло повідомлення до Служби порятунку про серйозне загоряння житлового будинку в селі Бурлача Балка, що в Одеському районі, на вулиці Центральній. Негайно пожежно-рятувальні підрозділи вирушили на виклик. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

На Одещині сталася пожежа в приватному домогосподарстві. Так, загоряння літньої кухні трапилося в селі Усатове. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.  О 07:20, до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку. Вже о 07:50 рятувальники ДСНС локалізували пожежу та о 08:17 - ліквідували. Загалом пожежа сталася на загальній площі - 120 м2.

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися