На Одещині під час пожежі загину 88-літній пенсіонер: подробиці

Загальна площа пожежі склала 50 м.кв

Вчора, 15 січня, о 14:21, до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку в селі Нова Царичанка, що на Одещині. Рятувальники негайно відправилися на місце подій. Повідомили в ДСНС в Одеській області. 

По приїзду до будинку, рятувальники встановили, що сталося загорання домашнього майна та даху приватного житлового будинку. О 15:18 пожежа локалізована та о 16:26 - ліквідована, на загальній площі ~ 50 м.кв.

Під час гасіння пожежі виявлено тіло 88-річного господаря будинку. Причина пожежі та збиток - встановлюються. Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 4 рятувальника; від місцевої пожежної команди села Старокозаче - 1 одиниця техніки та 3 чоловіка особового складу.

Нагадаємо, що на Одещині утримується по-справжньому зимова погода. Кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця у Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.

“Коментарі” писали, що 11 січня о 15:53, надійшло повідомлення до Служби порятунку про серйозне загоряння житлового будинку в селі Бурлача Балка, що в Одеському районі, на вулиці Центральній. Негайно пожежно-рятувальні підрозділи вирушили на виклик. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.

9 січня ввечері в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися