На Одещині рейсовий автобус потрапив в ДТП: подробиці (ФОТО)

Рух транспорту через село Шелехове в Ананьївській ОТГ ускладнено

Сьогодні у селі Шелехове в Ананьївській ОТГ трапилася серйозна дорожньо-транспортна пригода, яка спричинила ускладнення руху транспорту через цей населений пункт. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

Близько 10-ї години рейсовий автобус та легковий автомобіль зіштовхнулися в межах села, що призвело до того, що маршрутка виїхала за межі проїзної частини. На щастя, наразі вдалося уникнути серйозних пошкоджень, але двоє осіб вже звернулися за медичною допомогою.

Місце пригоди оточене поліцією, рятувальниками та медичним персоналом, які працюють над наданням допомоги та відновленням порядку. Для зручності руху транспорту введено об'їзні маршрути, які організували правоохоронці.

Докладна інформація про обставини ДТП буде оприлюднена пізніше.

ДТП на Одещині 

Нагадаємо, Одеська поліція затримала водія "ВАЗа", який став учасником страшної дорожньо-транспортної пригоди у Чорноморську. Семирічна дівчинка від отриманих травм померла в лікарні, а її мати отримала закритий перелом колінного суглоба та зараз перебуває на лікуванні. На місці події працювали слідчо-оперативна група поліції. Водій "ВАЗа" пройшов перевірку на сп'яніння, яка показала відсутність алкоголю в його організмі.

У місті Березівка, Одеська область, поліцейські направили до суду водія із сусідньої Миколаївської області, який в серпні минулого року скоїв ДТП, не надавши перевагу водійці автомобіля HONDA, що мала перевагу на дорозі. Жінка отримала середньої тяжкості травму – перелом стопи. 

Крім того, в Одесі сталася жахлива аварія, внаслідок якої постраждав п’ятирічний хлопчик. Наразі одеські поліцейські встановлюють обставини ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися