Пожежа з постраждалими на Одещині: в якому стані госпіталізований

За менш ніж годину вдалось ліквідувати загоряння

Вчора о 20:48, на лінію екстреної допомоги надійшло повідомлення про загоряння у селі Олександрівка, розташованому в Одеському районі. Негайно вирушили на місце пригоди рятувальники, які виявили, що горить приватний одноповерховий житловий будинок. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

О 21:07 пожежу вдалося локалізувати, і до 21:26 її вже повністю ліквідували. Під час гасіння було виявлено тіло господаря будинку. Чоловік, який перебував всередині, отримав отруєння продуктами горіння. Швидка допомога доставила його до лікарні для надання кваліфікованої медичної допомоги.

Попередньою причиною пожежі вважається порушення правил пожежної безпеки при експлуатації газових приладів. До боротьби із вогнем Державною службою з надзвичайних ситуацій залучались 2 одиниці пожежної техніки та 9 рятувальників.

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися