Пожежа в гуртожитку Одеси: понад півсотні рятувальників гасили полум’я (ВІДЕО)

В Одесі горіла 13-поверхівка

Ввечері у приморському районі Одеси, на провулку Шампанському, сталася пожежа в одному з гуртожитків. Негайно після отримання повідомлення про загоряння, рятувальна служба вирушила на місце події. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що загорілася кімната на третьому поверсі тринадцятиповерхової будівлі. Відтак, за допомогою газодимозахисної служби, вдалося евакуювати 14 мешканців через задимлені сходові марші.

За 20 хвилин з моменту отримання повідомлення пожежу було повністю загашено. На щастя ніхто не постраждав. За попередніми припущеннями, порушення правил експлуатації електроприладів може бути однією з ймовірних причин загоряння. 

Наразі рятувальники займаються встановленням деталей і збитків внаслідок цієї події. У ліквідації пожежі брали участь 13 одиниць техніки та 57 вогнеборців з ДСНС міста Одеси.


Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися