На Одещині горів приватний будинок: в якому стані постраждалі

Рятувальники оперативно загасили полум’я

Вчора до служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння в селищі Нерушай, розташованому в Білгород-Дністровському районі. Після оперативного реагування рятувальників виявилося, що вогонь охопив особисте майно в одноповерховому житловому будинку. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Внаслідок інциденту постраждала господарка будинку, народжена у 1978 році, та її чоловік того ж віку, яких доставлено до медичного закладу для надання необхідної допомоги.

Ймовірною причиною виникнення пожежі вважають порушення правил пожежної безпеки під час розпалювання печі. Проводиться ретельне розслідування події для встановлення всіх обставин інциденту.

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися