На Одещині підлітки підпалили очерет: скільки вигоріло

Ймовірна причина пожежі — дитячі пустощі з вогнем

На Одещині дитячі розваги з вогнем призвели до пожежі. Так, сьогодні до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння у в Одеській області, за межами міста Березівка. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області. 

Прибувши на місце події, вогнеборці виявили, що сталося загоряння очерету відкритим полум’ям.

Правоохоронці на місці встановили, що ймовірна причина пожежі — пустощі з вогнем, через які виникло загоряння сухостою. Вогонь вдалось ліквідувати на площі ~ 1,5 га 

“В обов’язковому порядку з дітками - паліями та їх батьками на місці рятувальники провели профілактичну та попереджувальну бесіду, щодо неухильного дотримання усіх встановлених норм і правил пожежної та особистої безпеки! Дорослим наголошено про особисту відповідальність за молоде покоління, їх здоров’я та життя і майбутнє нашої країни”, - йдеться в повідомленні ДСНС.

Пожежі на Одещині 

Рятувальники ДСНС оперативно ліквідували пожежу в торговельних павільйонах. Так, до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селищі Авангард, по вулиці Базова. Про це повідомили в Державній службі України з надзвичайних ситуацій в Одеській області. 

Рятувальникам Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння в селі Петровірівка, Березівському районі, на вулиці Балтській. По прибуттю на місце виклику було виявлено, що вогонь охопив господарські споруди та літню кухню. Про це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

Крім того, на Одещині вогнеборці ліквідували пожежу у складському приміщенні. Сьогодні зранку до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Одесі на 21- му кілометрі Старокиївського шляху. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили, що горять будівельні матеріали у складській будівлі. Про це повідомили в ДСНС в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися