В Одесі сталася пожежа на Потьомкінських сходах (ФОТО, ВІДЕО)

Загоряння сталося через нагромадження сміття

У п'ятницю, 17 вересня, одна з найголовніших визначних пам'яток Одеси могла крупно постраждати через вогонь. На щастя, як повідомляють "Коментарі Одеса", посилаючись на "Новини Live Одеса", на виклик до знаменитих Потьомкінських сходах оперативно відреагували представники Державної служби надзвичайних ситуацій України в Одеській області.

Як з'ясували рятувальники на місці, невелика пожежа і задимлення відбулися в одній з арок сходи, неподалік від входу на фунікулер. Працівники пожежної служби швидко розібралися з разгорающимся полум'ям і усунули всі можливості для відновлення загоряння.

За попередньою інформацією, головна причина загоряння - значне скупчення сміття, який під Потьомкінські сходи регулярно притягають люди без певного місця проживання.

Слід зазначити, що під час пожежі обійшлося без жертв і постраждалих.

Нагадаємо, раніше "Коментарі Одеса" повідомляли, що одеситам не звикати зіштовхуються з пожежами та їх наслідками. Але коли мова заходить про людські життя (особливо дітей), бажання отримати відповіді щодо винуватців загоряння і їх покарання стає надзвичайно великим. Втім, закінченням розслідування не може похвалитися пожежа 2017 року одеському таборі "Вікторія", що забрав життя трьох дівчаток. Як відомо, в ніч з 15 на 16 вересня 2017 року "Вікторії" сталася велика пожежа. Відпочиваючими тоді були учасники танцювального ансамблю "Адель", які повинні були закінчити зміну вже на наступний день. Чому сталося загоряння, хто визнаний винним і чому слідство ведеться досі, читайте докладно в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, як на турбазі "Фелічіта" через що спалахнула рано вранці пожежі достроково закінчили сезон для відпочивальників. Деталі - в нашій публікації.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися