В Одеській області сталась пожежа з постраждалим: подробиці

Рятувальники за 20 хвилин зуміли приборкати полум’я

Вчора, до рятувальників надійшло повідомлення про виникнення пожежі в прибудові, яка прив'язана до одного з магазинів. За лічені хвилини екіпажі екстреної служби вирушили на виклик. Про  це повідомляє ДСНС в Одеській області. 

По прибуттю на місце події, виявлено, що пожежа вже охопила прибудову, вимагаючи негайних заходів для її припинення. Об 11:29 вогонь був повністю ліквідований, не допустивши подальшого поширення.

На жаль, один із громадян, 1966 року народження, отримав опіки кисті лівої руки. Після надання медичної допомоги він відмовився від госпіталізації. Подальші деталі щодо причини виникнення пожежі та завданого збитку зараз знаходяться у стадії встановлення.

Для тушіння вогню були задіяні дві одиниці техніки та дев'ять вогнеборців від Державної служби з надзвичайних ситуацій. 

Пожежі на Одещині 

Нагадаємо, нещодавно в службу порятунку надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в селі Дачне, Одеському районі, за адресою: провулок Лікарняний. Прибувши на місце події, рятувальники виявили горіння невеликої надвірної споруди, де зберігалися дрова. 

Також до Служби Порятунку надійшло повідомлення про загоряння у квартирі. Рятувальники ДСНС оперативно прибули на місце подій. Так, вогнеборці з’ясували, що у Приморському районі Одеси на вулиці Жуковського загорілося домашнє майно у квартирі на 3-му поверсі 4-х поверхового житлового будинку.

Зазначимо, на Одещині по-справжньому зимова погода, кожен хоче обігріти своє житло, але не кожен робить це безпечно. Лише з початку місяця в Одесі та області сталось 69 пожеж у житловому секторі, внаслідок яких загинуло 7 осіб.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися