Пропонував хабар патрульним: на трасі Київ — Одеса затримали чоловіка

Наразі на правопорушника склали відповідні адміністративні матеріали

Інспектори патрульної поліції учора вдень зупинили водія BMW, який порушував правила дорожнього руху. Інцидент стався на автодорозі Київ — Одеса. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області. 

Водій авто мав усі ознаки алкогольного сп’яніння.  Алкотестер Drager показав результат — 1,83 проміле, що майже у 9 разів перевищує допустиму норму.

Аби уникнути відповідальності за дії водія, пасажир пропонував патрульним неправомірну вигоду в розмірі 5 000 гривень. На попередження про кримінальну відповідальність чоловік не реагував.

“Гроші за непритягнення до адміністративної відповідальності — таку неправомірну вигоду пропонував пасажир BMW за водія з ознаками сп’яніння”, - йдеться в повідомленні патрульних. 

Наразі на правопорушника склали відповідні адміністративні матеріали, а на місце події викликали слідчих.

Робота патрульних на Одещині

Нагадаємо, що вчора в Одесі до інспекторів патрульної поліції звернувся водій автомобіля. Під час руху керманичу стало зле, тому йому на допомогу приїхали поліцейські. Про це повідомили в Головному управлінні національної поліції в Одеській області. 

Крім того, одеські патрульні, які несуть службу на Херсонщині, під час свого вихідного побачили на вулиці групу жінок, які намагалися підняти на ноги бабусю. Пенсіонерка впала та не могла підвестися. Перехожі звернулися до патрульних по допомогу оскільки жінці стало зле під час повітряної тривоги й вона не могла самостійно дійти до укриття або додому.

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження.

Джерело: https://od.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися