Знепритомніла під час повітряної тривоги: одеські патрульні допомогли жінці

Патрульні допомогли жінці дістатися додому

Одеські патрульні, які несуть службу на Херсонщині, під час свого вихідного побачили на вулиці групу жінок, які намагалися підняти на ноги бабусю. Пенсіонерка впала та не могла підвестися. Перехожі звернулися до патрульних по допомогу оскільки жінці стало зле під час повітряної тривоги й вона не могла самостійно дійти до укриття або додому.

Інспектори допомогли жінці піднятися на ноги і викликали на місце екіпаж патрульних поліцейських, який в цей час патрулював місто. Патрульні посадили жінку в службовий автомобіль та доправили її додому, де її чекали родичі.

"Ми просто зробили те, що мусили зробити," — сказав один з патрульних. "Ми тут, щоб допомагати людям, і ми будемо це робити завжди, незалежно від того,  на службі ми в цей час, чи ні.

Робота патрульної поліції

В Одесі вчора до поліції звернулась жінка та повідомила про грабіж на вулиці Богдана Хмельницького. Заявниця розповіла, що до неї підійшов чоловік, побив її та забрав велосипед. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області 

Зазначимо, що в Одесі патрульні приїхали на виклик про домашнє насильство і виявили ймовірно холодну зброю. На гарячу лінію 102 надійшло повідомлення про домашнє насильство. Жінка поскаржилась на свого чоловіка, який в ході сварки наніс їй тілесні ушкодження. 

Інспектори патрульної поліції затримали водійку авто Honda, яка здійснила наїзд на жінку, яка переходила дорогу в установленому місці. Після чого правопорушниця зникла з місця ДТП. Інцидент стався вчора ввечері, поблизу парку Космонавтів. Про це повідомили в Патрульній поліції в Одеській області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися